Меню
Your Cart

ClickShare C-5 система за безжично споделяне чрез ClickShare бутон или приложение

ClickShare C-5 система за безжично споделяне чрез ClickShare бутон или приложение
Barco ClickShare C-5 система за безжично споделяне, HDMI, LAN & Wi-Fi, поддържа Airplay, Google Cast, Miracast, бутон - отделно се купува
  • Модел: ClickShare C-5
  • Размери: 13.50см x 13.50см x 3.40см

ClickShare C-5 система за безжично споделяне за малки и средни конферентни зали

Колективното работно място има нужда от интерактивно взаимодействие и гъвкавост, които ще Ви позволят да споделяте съдържание на екрана в отдалечен режим дори и в най-малките конферентни зали във Вашата компания.

ClickShare C-5 е система за безжично споделяне на презентации, която ще Ви помогне да организирате съвещанията си удобно и безпроблемно.

Удобно споделяне на съдържанието от Вашето устройство

Започнете конференцията за секунди! Чрез ClickShare C-5 всички участници, включително и гостите, ще могат да споделят съдържание от устройствата си на централния монитор във формат Full HD. Само с един клик на приложението ClickShare от всеки лаптоп (Windows или Mac) или мобилно устройство ще можете да се включите в работния процес. Или с Click Button, ако предпочитате Plug&Play решение. Без кабели! Без необходимост от обучение!

Благодарение на цялостната BYOD (Bring Your Own Device) поддръжка върху 4K платно ClickShare C-5 системата за безжично споделяне за малки и средни конферентни зали повишава производителността на колективните дейности във всички корпоративни конферентни зали и осигурява безупречен пренос на съдържанието.

Системата за безжично споделяне за малки и средни конферентни зали ClickShare C-5 от Barco поддържа функцията „огледален екран“ с помощта на Airplay, GoogleCast и Miracast. Насладете се на по-голяма функционалност на колективната работа, например: преглед на екрана в стаята чрез Вашето лично устройство, извеждане на картина на цял екран или на единичен прозорец от Вашето устройство.

Повече функции за безопасност и удобно внедряване

Разработено за внедряване във фирми и предприятия, ИТ решението ClickShare C-5 предлага разширени функции за безопасност, сертифицирани по стандарт ISO 27001, и широк спектър от възможности за свързване.

XMS Cloud Management Platform осигурява управление на устройствата от разстояние и точни анализи за управление на дигиталното Ви работно място.

Ако имате нужда от помощ при внедряването на ClickShare C-5 система за безжично споделяне за малки и средни конферентни зали, можете да се свържете с нас за съдействие.

Увеличете възможностите си за съвместна работа в конферентната зала

ClickShare C-5 системата за безжично споделяне може да се използва като отделно решение или заедно със съществуваща конферентна зала. Тя може да разшири възможностите на срещите Ви в конферентните зали Microsoft Teams, Zoom или Webex посредством удобно и лесно безжично споделяне на съдържанието на екрана.

ClickShare C-5 допълва съществуващата работна среда и позволява да организирате колективна съвместна работа. Това решение ще бъде изключително подходящо за Вашия бизнес и ще се развива заедно с него.

ClickShare C-5 системата за безжично споделяне се отличава с гъвкавост и може да се адаптира към промените в бъдеще, затова тя ще е една от най-разумните инвестиции в качеството си на Ваша конферентна зала или екосистема за конферентни зали.

Button или App – едно страхотно преживяване

С ClickShare Button и ClickShare App провеждането на конференции вече ще е още по-удобно и ефективно.

ClickShare Button

Само за няколко секунди и без никакви усилия можете да организирате увлекателна безжична презентация и да я пренесете от Вашия лаптоп на монитора в конферентната зала.

ClickShare App

Колективната работа никога не е била по-лесна и разбираема досега! Приложението ClickShare се свързва лесно с конференциите, предоставя възможност за съвместно използване на екрана, а освен това предлага и много други разширени функции. Приложението работи на всички устройства – от настолни компютри и лаптопи до Android и iOS устройства.

 

Характеристики
МаркаBarco
Операционна системаWindows 8/8.1/10/11, macOS 10.13, Android v 9 (ClickShare App), iOS 12 (ClickShare App)
Предназначени заМалки към средни заседателни зали
Брой потребители на екрана1
Максимален брой едновременни връзки32
Размери (L x H x D)34 x 135 x 135 mm
Споделяне на съдържание отлаптоп, таблет, телефон (smartphone)
Споделяне надокументи, браузър, камера, както от Android, така и от iOS устройства, чрез ClickShare app
LAN интерфейси:Да
Изходи за видео4K UHD, 1 x HDMI
Резолюция (output)1920x1080
Протокол за автентикацияWPA2-PSK in stand alone mode, WPA2-PSK or IEEE 802.1X in network integration mode
Портове1x Ethernet LAN, 1x USB Type-C 2.0 (front); 1x USB Type A 2.0 (front)
Система против кражбаKensington lock
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече