Меню
Your Cart

SOTI Identity

SOTI Identity
SOTI Identity е част от SOTI ONE Platform за бизнеса, с която потребителите ще могат да достъпват до платформата с еднократна идентификация, с която ще могат да се определят различни роли на всеки потребител за по-ефективна и добра работна среда.

SOTI Identity – безопасен достъп до SOTI ONE Platform

SOTI Identity Ви осигурява лесен и безопасен достъп до набора от решения в платформата SOTI ONE. Той ще осигури централизирано удостоверяване на потребителите, общ вход и управление на ролите, което ще позволи на компаниите да създават безпроблемни работни процеси за управление на мобилността.

Какво може да даде SOTI Identity на Вас и Вашия бизнес?

  • Единна идентификация за всички продукти от SOTI ONE Platform.
  • Удобен портал за достъп до продукти.
  • Стабилен опит в работата с всички продукти и оперативни платформи.

Особености и възможности на SOTI Identity

Автоматична регистрация

Централизиран „облак“ за удостоверяване и авторизация, който проверява информацията за потребителя, за да потвърди идентификацията му с цел защитен достъп до продуктите от платформата SOTI ONE. Услугите за удостоверяване на потребителите осигурява еднократно влизане и федеративен вход от трети страни доставчици на директории и удостоверяване.

Уеб портал

Удобен уеб портал, с помощта на който потребителите могат да се идентифицират, след което да имат достъп до продуктите от SOTI ONE Platform. Разгледайте всички SOTI решения към акаунт си само с едно влизане.

SOTI ONE интеграция

Използвайте SOTI Identity като допълнителен елемент от платформата SOTI ONE. Разгледайте своите SOTI решения през портала само с едно влизане, това наистина ще вдъхне живот на интеграцията.

Многофакторно удостоверяване (MFA)

За да се повиши работоспособността на потребителите, администраторите на SOTI Identity могат да настроят многофакторно удостоверяване през SOTI Identity за потребителите. SOTI Identity предлага MFA посредством еднократна парола по електронна поща или чрез доставчиците на MFA Google Authenticator и Duo Security.

Регистриране на събития

Уловете всички потребителски действия със SOTI ONE Platform, такива като успешни или неуспешни опити за влизане в системата, а също и действия или промени в приложенията, потребителите и каталозите. Мониторингът на действията и изтеглянето на информация за събитията ще Ви позволят да елиминирате проблеми ефективно и бързо.

SOTI Identity е част от мощния набор от решения SOTI ONE Platform!

SOTI Identity е централизирана облачна услуга за удостоверяване и авторизиране, която улеснява управлението от потребителите във всички приложения на SOTI ONE Platform. Централизираното удостоверяване, единичният вход и управлението на потребителските роли ще помогнат на Вас и Вашия бизнес да създавате безпроблемни интегрирани работни процеси при управлението на корпоративната мобилност.

Заради тясната връзка между продуктите в платформата SOTI ONE на потребителите често им е необходим достъп до различни продукти от SOTI ONE Platform. SOTI Identity обединява всички Ваши потребители на едно място, на което Вие ще можете да избирате кои потребители могат да получат достъп и до определени приложения и кои – не. Ще можете да давате достъп на конкретни потребители до конкретни приложения.

Освен това еднократната идентификация (SSO) ще позволи на потребителите да влязат в системата еднократно и да получат достъп до всички SOTI ONE приложения. Можете да създавате SOTI потребители с локални акаунти или да изтегляте потребителски акаунти от LDAP или IdP връзки в SOTI Identity, за да ги използвате в приложенията от SOTI ONE Platform.

Как работи SOTI Identity?

SOTI Identity е доставчик на идентичност (IdP) за език за маркиране на заявления за сигурност (SAML) 2.0, който Ви позволява да управлявате потребителите и да контролирате техния достъп до всички Ваши SOTI ONE продукти с общ акаунт.

Ако Вашата компания управлява много отделни екземпляри от облака продукти на SOTI ONE Platform, всеки набор от екземпляри ще си има отделен акаунт за SOTI Identity.

SOTI Identity поддържа функция за еднокатна идентификация (SSO) за всичките си приложения. Веднъж влязъл в едно от приложенията, потребителят влиза във всички, свързани с него, приложения от платформата SOTI ONE.

Със SOTI Identity Вие ще можете да разделите ролите на потребителите си така, че да оптимизирате работата на компанията си и да направите бизнеса си по-ефективен.

За да оптимизирате отговорностите, за да повишите ефективността в работата на своите служители, за да разпределите отговорностите и ролите им, за да проследявате бързо и лесно всички процеси, доверете се на SOTI Identity и SOTI ONE Platform!

Характеристики
МаркаSOTI

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече