Меню
Your Cart

SOTI Connect

SOTI Connect
SOTI Connect - SOTI Connect - Софтуер за управление на устройства - SOTI Connect – поемете контрола над IoT в бизнеса си!Използването на IoT расте във всички отрасли и сектори, от битовата електроника и търговията на дребно до транспорта и логистиката и д

SOTI Connect – поемете контрола над IoT в бизнеса си!

Използването на IoT расте във всички отрасли и сектори, от битовата електроника и търговията на дребно до транспорта и логистиката и дори здравеопазването.

Компаниите използват възможностите на IoT, за да бъде работата им по-ефективна, да се повиши качеството на клиентското обслужване, на събирането на информация и за подобряване процеса на взимане на решения, свързани с ефективността на бизнеса им.

Но паузите в работата на критично важни за бизнеса устройства с IoT поддръжка може да коства на организациите и компаниите контрола над операциите и да доведе до загуба на печалби, ефективност и дори да постави в опасност живота на хората.

Увеличаващата се зависимост от IoT означава увеличаване сложността на управление, включително безопасността, поддръжката от разстояние, актуализацията на фърмуера и анализирането на устройствата.

Как можете да управлявате всичките си устройства, модели, микропрограми и протоколи за връзка от различни производители в общата корпоративна IT инфраструктура?

SOTI Connect е решение за управление на IoT, което ще Ви позволи да управлявате ефективно различни и многобройни IoT устройства и да получавате информация за тях постоянно, като с това едновременно ще намалите общата стойност на притежание (TCO) на тези устройства.

Благодарение на изключително гъвкавата си архитектура, управлявана от данни, която поддържа основните протоколи за връзка, SOTI Connect може да открива, настройва и внедрява бързо нови IoT устройства, независимо от марката, модела или вградените програми.

SOTI Connect ще Ви осигури достъп до информация за устройствата в реално време и възможност да запазите тази информация за анализиране в бъдеще.

SOTI Connect е част от мощния набор от решение SOTI ONE Platform!

SOTI Connect за управление на принтери и сензорни устройства

Интелигентните устройства, такива като индустриални и мобилни принтери и сензорни устройства, позволяват на компаниите да автоматизират и събират данни, да проследяват всеки аспект от внедряването на IoT и да откриват проблеми още преди да са се появили.

Благодарение на мрежата от IoT устройства, които си взаимодействат помежду си, компаниите могат да намалят разходите си за експлоатация и да повишат производителността на служителите и операциите.

Защо да управлявате IoT устройства си си със SOTI Connect?

  • Обединена точка на управлениеуправлявайте устройствата си от различните производители, като използвате много протоколи, и всичко това само от един единствен панел.
  • Бързо внедряване – благодарение на архитектурата на SOTI Connect ще можете да откривате, настройвате и внедрявате нови IoT устройства, свързани с мрежата на компанията Ви, бързо и лесно.
  • Управление на различни типове устройства – надеждно управление на индустриални и мобилни принтери и сензорни устройства. Преглеждайте в режим от разстояние и достъпвайте до състоянието на устройствата, проследявайте производителността им и създавайте автоматични правила за действия при изпълнение на предварително определени условия на устройството.
  • Управление на различни нива устройстватаSOTI Connect предоставя възможност за управление както на „глупави“ устройства с ограничена функционалност, така и на „умни“ устройства с разширени възможности и изисквания за управление.
  • Анализ на информациятаSOTI Connect предоставя централизирано решение за събирането на информация и състоянието на устройствата, като ги прави по-достъпни за инструментите за анализ.
  • Понижаване на общата стойност на притежание – намалявайки разходите по обслужване и общите разходи за управление на разпределите в мрежата IoT устройства, Вие ще намалите общата стойност на притежанието на IoT оборудването си.

Особености и възможности на SOTI Connect

Поддържа няколко протокола

Управлявайте устройствата си, независимо какви протоколи за връзка иматт. SOTI Connect поддържат най-популярните IoT протоколи, такива като MQTT и REST. Изберете си IoT устройства, които ще са най-подходящи за Вашия бизнес, без да се притеснявате дали ще имате възможност да ги управлявате и поддържате.

Архитектура, управлявана от данни

Добавете ново IoT устройство в SOTI Connect конзолата, без да чакате актуализация на програмата и без да трябва да пишете нито един ред кодове. Поддържайте оперативно новите IoT устройства и намалете времето за внедряване на IoT решения.

Лесна регистрация

Със SOTI Connect ще можете да откривате автоматично новите IoT устройства в мрежата, да ги регистрирате и подготвите само за няколко минути. Така ще намалите разходите и усилията си в подготовката и поставянето им под управление.

Безопасност на IoT устройствата

Предоставя Ви сертификати за защита на връзката в мрежите, обновяване на настройките на защитната стена за предотвратяване на неоторизиран достъп до устройството, обновяване на слаби/несигурни пароли и инсталиране на актуализации на приложения/операционни системи за елиминиране на уязвимостите. Повишете безопасността на IoT устройствата си и сведете до минимум изтичането на информация от фирмата си.

Разширено събиране на данни

Събирайте ценна информация за състоянието на устройствата, такава като ниво на батерията, използваната памет, температурата на устройството и т.н. Оптимизирайте покупката и обслужването на IoT устройствата във Вашия бизнес, като разберете моделите и състоянието им.

Внедряване на SOTI ONE

  • С помощта на SOTI XSight потребителите могат да създават автоматично заявки на базата на правилата за автоматизация, когато откриват проблеми, а също и да експортират данни за по-нататъшен анализ и дългосрочно съхранение.
  • Чрез SOTI Central може да се прегледа информацията за устройството от производителя.
  • С помощта на SOTI Snap ще можете да създавате мобилни приложения, за да предоставяте на служителите си информация.
  • Използвайте SSO поддръжка през SOTI Identity.

Създавайте мултифункционални комплексни бизнес решения за повишаване рентабилността и ефективността на IoT решенията.

SOTI Connect е гъвкаво решение, което Ви осигурява управление на устройствата през целия им жизнен цикъл в компанията Ви. Това е управлявана чрез данни архитектура, която подпомага бързото интегриране и управлението на новите устройства. SOTI Connect ще Ви помогне да спестите време за реализиране на проектите си с IoT оборудване.

Първата SOTI Connect версия е ориентирана към управление и поддържка на специализирани принтери. С помощта на SOTI Connect Вие ще можете да внедрите бързо своите IoT устройства, да увеличите времето на безотказната им работа, да си осигурите мониторинг на състоянието им.

Характеристики
МаркаSOTI

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече