Меню
Your Cart

SOTI Central

SOTI Central
SOTI Central - SOTI Central - Софтуер за управление на устройства - SOTI Central – сътрудничество на една ръка разстояние!SOTI Central е онлайн общност, в която клиентите получават възможност да си взаимодействат с продуктови експерти, а също и с доставчи

SOTI Central – сътрудничество на една ръка разстояние!

SOTI Central е онлайн общност, в която клиентите получават възможност да си взаимодействат с продуктови експерти, а също и с доставчици на свързани решения благодарение на интерактивни форуми и информативни статии.

Имате въпроси? Имате нужда от полезни съвети? Искате да разберете какво ново има в света на управление на мобилните и IoT устройства?

SOTI Central е мястото, на което ще можете да получите професионален анализ, свързан с мобилността и IoT.

Какво е SOTI Central?

Това е новинарски сайт. Това е форум, на който потребителите и експертите на SOTI могат да общуват помежду си денонощно, 24/7. Това е магазин, където можете да предлагате и търсите устройства, програми, услуги, приложения и други решения от сертифицирани партньори на SOTI.

Платформата SOTI Central е част от SOTI One Platform – Вашият универсален център за научаване на новостите в отрасъла за корпоративна мобилност и IoT.

От началото си през октомври 2017 година онлайн общността SOTI Central е източник на информация за клиенти и партньори на SOTI, в която могат да се свързват с продуктови експерти. Възприе се невероятно от самото начало, а потребителската база и участниците във форума продължават да се увеличават и в момента.

SOTI Central – онлайн общност за партньори и клиенти на SOTI, която позволява на клиентите да се свързват, разговарят и сътрудничат лесно с експерти и други доставчици на решения, за да получат максимален отговор от внедряването на мобилността и IoT в бизнеса си.

Какво може да направи SOTI Central за Вас и Вашия бизнес?

 • SOTI Central – източник на информация от продуктови експерти
 • SOTI Centralсподеляне на идеи от клиенти и партньори
 • SOTI Central – максимален резултат от внедряването на мобилни и IoT устройства във Вашия бизнес

Особености и възможности на SOTI Central

Изпращайте лични съобщения

Можете да изпращате директно съобщения на други потребители на форума на SOTI Central, което ще улесни общуването и съвместната работа с тях.

Достъпвайте до нова база от информация

Сега можете да преглеждате нова информация чрез форума на SOTI Central, в който има полезни технически статии, написани от продуктови експерти.

Задавайте въпроси, споделяйте отговори

Пишете въпроси и отговори в SOTI Central форума, а след това ги преглеждайте, редактирайте и публикувайте, за да получите максимална полза от общността.

Форма за директна обратна връзка

Споделете предложенията си за SOTI Central, използвайки новата форма за обратна връзка, за да помогнете на SOTI да подобрят решението, което Ви предоставят.

Намирайте лесно подобни теми

Когато четете теми или статии, свързани с Вашия въпрос, ще виждате и списък със свързани теми, който ще Ви помогне да намерите по-бързо необходимата Ви информация.

Споделете това, което харесвате

Споделяйте и препоръчвайте продукти и услуги от SOTI Marketplace със своя екип през Facebook, Twitter и LinkecIn.

SOTI Central – предимства

Лесен достъп до информация и знания

Ако имате въпроси, ще получите отговори възможно най-бързо. Форумът SOTI Central е разделен на две категории, за да работи по-продуктивно:

 • Форум за обсъждане – тук можете да преглеждате текущите обсъждания на SOTI потребителите, да участвате в тях или да започнете свои собствени, към които ще могат да се присъединяват участниците на SOTI Central общността.
 • Статии – тук ще откриете технически статии и подробни инструкции за решаването на проблеми.

Форумът в SOTI Central е разделен по SOTI продукти и операционни системи. С удобната търсачка ще намерите бързо това, което търсите.

SOTI Central – създаден за клиенти и партньори на SOTI

SOTI Central предоставя на клиентите и партньорите на компанията директен достъп до каталог от продукти и услуги, създадени на базата на SOTI ONE Platform.

За SOTI клиенти

 • Участвайте в обсъжданията на продуктите на SOTI.
 • Получавайте бързо отговори на своите въпроси.
 • Преглеждайте подробни и лесни технически инструкции.
 • Преглеждайте партньорски решения, интегрирани със SOTI One Platform.

За SOTI партньори

 • Предлагайте устройства, програми и услуги, сертифицирани от SOTI.
 • Общувайте с клиенти, които се интересуват от правене на бизнес с Вас.
 • Предоставяйте отраслово съдържание и материали.
 • Общувайте удобно със съществуващите клиенти

Какво Ви чака в SOTI Central?

Запознавайте се с новостите в отрасъла

Бъдете в крак с последните тенденции в областта на мобилността и IoT и се запознайте с това как влияят те на партньорите и клиентите.

Взаимодействие с общността

С помощта на интерактивните форуми за обсъждане ще можете да разговаряте с експерти, партньори и клиенти от цял свят, а също и да им задавате въпроси по всякакви въпроси.

Посетете магазина

Свързвайте се директно с доставчици на решения, които ще Ви помогнат да подобрите критично важни за бизнеса си стратегии за внедряване и използване на мобилни и IoT устройства.

SOTI е признат иноватор и лидер в отрасъла по отношение на IoT и мобилните устройства. Организации и компании от цял свят зависят от SOTI за реализирането на стратегии за мобилни устройства, приложения, съдържание, а също и IoT.

Тесните им взаимоотношения с мобилните технологии и партньорите по IoT по цял свят дават изключително предимство на SOTI – запознаване с най-новите технологии и бизнес решения. Привързаността на SOTI към иновациите Ви гарантира, че бизнесът Ви ще е с крачка напред с решенията, необходими за това да бъде мобилността Ви с неограничени възможности.

Характеристики
МаркаSOTI

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече