Меню
Your Cart

SOTI XSight

SOTI XSight
SOTI XSight е бизнес решение за диагностика и отстраняване на проблеми с мобилни устройства в компанията. SOTI XSight е част от SOTI OONE Plartform, която Ви позволява да оптимизирате параметрите на мобилните устройства за по-голяма производителност.
  • Модел: SOTI XSight
  • Код: SOTI XSight
  • UPC: SOTI XSight
  • MPN: SOTI XSight

SOTI XSight – диагностичен интелект за намаляване до минимум престоя и увеличаване максимално на възвращаемостта на инвестициите Ви

Престоят на мобилните устройства излиза скъпо, което води до недоволни клиенти и разочаровани партньори.

Не можете да виждате служителите си от разстояние, но трябва да знаете какво се случва с техните устройства. Няма как да поддържате и диагностицирате проблеми, ако устройствата не са в ръцете Ви.

SOTI XSight е интегрирано със SOTI MobiControl, като Ви предоставя мощно решение с инструменти за оперативен анализ, поддръжка и управление, необходими за оптимизирането на Вашия бизнес.

Като част от платформата SOTI ONE с помощта на SOTI XSight IT администраторите ще могат да повишат производителността и да намалят експлоатационните разходи на критично важните за бизнеса Ви мобилни операции.

SOTI XSight е първото в света интегрирано решение за диагностика и поддръжка.

Елиминирайте проблемите по-бързо, получавайте подробна информация за производителността на устройствата си, решавайте текущите проблеми и се предпазете от бъдещи такива. Вземайте правилни решения по отношение на критично важната за бизнеса си мобилна стратегия.

SOTI XSight е част от мощния набор от решения SOTI ONE Platform!

Какво получавате Вие и Вашият бизнес със SOTI XSight?

Най-добрият поддържащ софтуер за по-бързи решения! По-добро разбиране на данните за по-умни решения!

Оперативен интелект

Батерията не стига за цяла смяна? Приложенията използват повече данни, отколкото сте очаквали? Излегнете показателите за производителност на устройствата си, за да видите точната причина за критичните проблеми.

Автоматизиран мониторинг

Създавайте персонализирани показатели за мониторинг на устройствата си, получавайте известия за възникнали проблеми и ги решавайте колкото се може по-бързо.

Разширена диагностика

Получете пълен изглед за всичките си устройства или разберете какво се случва с едно от устройствата Ви с помощта на Spotlight. Получавайте достъп до регистрационни файлове, стартирайте скриптове и изтегляйте файлове, за да разбирате по-добре какво се случва с Вашите устройства на терен.

Управление на инциденти

Елиминиране неизправностите с помощта на управление от разстояние на устройства, интерактивна дъска и рисуване на екран на устройство в отдалечен режим. Документирайте проблемите с екранни снимки, видеозапис и снимки на данните на устройството.

Мощен софтуер за управление на инцидентни и поддръжка

SOTI XSight позволява да диагностицирате устройства така, както ако са в ръцете Ви.

  • Дистанционното управление в реално време ще позволи да техническите специалисти да визуализират работата на отдалечените устройства. Техническите специалисти ще могат да управляват устройствата така, сякаш са в ръцете им.
  • Рисувайте на екрана на отдалечено устройство, за да илюстрирате решения за крайния потребител и да му дадете възможност да отстрани проблемите си сам. Това ще намали още повече времето на престой и разочарованието на крайните потребители, като едновременно ще увеличи пропускателната способност на IT поддръжката.
  • Запишете аудио или видео позвъняване към поддръжката, за да документирате точно в какво се изразява проблемът и как влияе той на производителността. Тази информация може да бъде прикрепена към заявката Ви и да бъде предадена на други специалисти, за да се съгласува решението на Вашия проблем.
  • Качвайте и изтегляйте файлове и папки за отстраняване на неизправностите или проблемите. Изтегляйте регистрационни списъци и файлове, за да съберете данни за устройството. И всичко това – в режим от разстояние, без да бъде превеждан крайният потребител през сложни и трудни стъпки.
  • Интегрираните билети позволяват да документирате проблеми с помощта на екранни снимки, видеозаписи, снимки на данни от устройствата, регистрационни файлове и много други.

Готово оперативно разузнаване

Батериите, приложенията и покритието на мобилната връзка позволяват да изпълнявате критично важни за бизнеса си мобилни операции. SOTI XSight Ви дава поглед върху състоянието на тези важни сфери в реално време, затова Вие можете да решавате проблеми, преди още да се превърнат в такива.

Табла за управление на батериите

Батериите са скъпи и неудобни за замяна.

Оптимизирайте експлоатационния срок на батерията, като използвате интелигентни решения на базата на данни, визуализация на циклите на зареждане и разреждане, температура и много други. Прогнозирайте кога ще се повредят батериите и ги заменете навременно.

Табла за управление на приложенията

Обосновете стратегията на приложенията си с неоспорими данни.

Преглеждайте показателите за използване на приложенията и ресурсите (кои приложения използват най-много данни, изхабяват най-много батерия или използват най-много памет). Бъдете наясно кои приложения са Ви необходими и кои можете да премахнете.

Табла за управление на клетъчното покритие

Недоброто клетъчно покритие вреди на бизнеса Ви в много отношения.

Получавайте географични изгледи върху клетъчното покритие с помощта на топлинни карти и разберете осигурява ли Ви мобилният Ви оператор връзката, от която имат нужда Вашите устройства и Вашите служители.

SOTI XSight – ефективен и универсален

SOTI XSight може да се използва в целия IT отдел, за да осигури бързо и качествено клиентско обслужване, да осигури безпроблемна работа на мобилните операции и да гарантира, че инвестициите Ви в мобилна връзка отговарят на целите на Вашия бизнес.

Агенти за поддръжка

Средното време за решаване на заявка в службата по поддръжка е 3 дни и 10 часа.

Ефективно откриване на труднодостъпна информация за устройството и визуално документиране на проблемите, за да бъддат отстранени бързо те.

Поддръжка

85% от служителите никога не съобщават на IT отдела за проблеми с устройствата.

Използвайте разширения анализ, за да получите информация за проблемите и да осигурите последователното им и точно документиране.

Инженери по мобилност

Недобрата връзка коства 71 часа от производителността за един служител на година.

Използвайте топлинни карти и други инструменти, за да откривате проблеми с връзката и да получавате предупреждения за появата на проблеми в реално време.

IТ мениджъри

Общата стойност на притежание (TCO) за BYOD устройства е 4000 щатски долара на година.

Използвайте най-новите средства за диагностика, за да сведете до минимум времето на престой и да увеличите максимално възвращаемостта на своите инвестиции.

Характеристики
МаркаСОТИ

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече