Меню
Your Cart

SOTI Snap

SOTI Snap – дайте воля на разработчика в себе си

Знаете ли, че разработката на специално приложение за бизнеса Ви може да отнеме до 5 месеца и да струва стотици левове? Всъщност 64% от компаниите съобщават за голямо забавяне в разработването на приложения, а 37% от тях се сблъскват с недостиг на специалисти за разработване на мобилни приложения.

В днешно време мобилните технологии са основата за успешното развитие на много компании. Затова в тези условия една от ключовите роли играят мобилните приложения.

Компаниите се опитват да адаптират работните си процеси чрез създаване на мобилни версии на своите корпоративни решения, но се сблъскват с проблеми в лицето на големи разходи за разработването на приложения и с проблеми в производителността им.

SOTI Snap позволява да се подходи към този проблем по друг начин, защото разработването на потребителски приложения е толкова лесно, че с това може да се захване буквално всеки!

SOTI Snap е решение, което позволява на компаниите да разработват и внедряварт бързо приложения, без необходимост от програмиране. Това подпомага автоматизирането на процеси, които по-рано са се изпълнявали „на ръка“, като при това запазва ниските разходи и пести време.

SOTI Snap е крос-платформа за разработване на мобилни приложения, създадена за бизнеса. Това позволява на компаниите и организациите да създават бързо и икономично необходимите им мобилни приложения без необходимостта от специализирани ресурси.

Всеки потребител може да създаде приложение, само като придърпа необходимите му елементи. Така компаниите могат да създават прототипи, да копират и внедряват приложения за минути или часове, а не за дни или седмици.

SOTI Snap намалява стойността, сложността и кодирането на разработката на мобилни приложения за Вашия бизнес.

SOTI Snap е част от мощния набор от решение SOTI ONE Platform!

Какво може да направи SOTI Snap за Вас и Вашия бизнес?

  • Няма нужда от шифратори;
  • Автоматични крос-платформени приложения;
  • Оптимизиране въвеждането на информация, намаляване броя на грешките.

Особености и възможности на SOTI Snap

Разработване на приложения чрез придърпване

Създаването на приложения е толкова лесно! Създавайте бързо прототипи, копирайте приложения и оправдайте инвестициите си.

Създавайте и внедрявайте приложения на момента

Защо да наемате скъпоструващи специалисти-разработчици и да губите месеци в разработване, създаване и внедряване на Вашето приложение, ако можете да направите всичко това за броени минути?

Реагирайте бързо на променящите се бизнес нужди от приложения. Няма нужда от опитни разработчици за създаването на интуитивно разбираемо и логично приложение за операционните системи Android и iOS. Приложенията могат да бъдат внедрени на мига!

Тестването на приложение в безопасна среда преди внедряването му ще осигури удобното му използване и ще помогне да се открият и отстранят проблеми.

SOTI Snap позволява да се създават няколко среди, в които ще можете да тествате и публикувате много приложения, независимо едно от друго. Разделяйки средата от приложения, Вие ще можете да сте сигурни, че производствената версия на Вашето приложение няма да бъде засегната, докато бъдещата версия се тества в полеви условия.

Облачен хостинг

Започвате да създавате приложения незабавно – няма нужда от настройване. Използвайте Azure AD за удостоверяване на крайните потребители с достъп до приложението SOTI Snap.

Автоматизация на събирането на информация

Събирайте информация в приложенията, сканирайки баркодове, снимки, сканирайки NFC тагове, записвайки аудио, качвайки файлове и автоматично фиксирайки координати за геолокация.

Богата поддръжка на средствата за масова информация

SOTI Snap поддържа използването на богати носители на информация, такива като звук, изображение и видео. Обучавайте дистанционно мобилните си служители и им предоставяйте информация в удобни за разбиране формати посредством изображения и видеоклипове от YouTube.

Вградена интеграция

Свържете приложението SOTI Snap към сървърните системите с помощта на потребителските REST API, Webhooks и Zapier. Извличайте информация от електронни таблици в Google Drive и Office 365. Използвайте приложението SOTI Snap с други решения от SOTI ONE платформата, за да създавате уникални LOB приложения с функции за управление на устройствата и Help Desk възможности.

Услуги за приложения – БЕЗПЛАТНО!

Ако искате да пристъпите по-бързо към работата със SOTI Snap, компания SOTI Ви предоставя безплатна услуга за изграждане на приложения. Без значение какъв тип е Вашият SOTI Snap лиценз, дори и да е пробен, SOTI иска да чуе за приложенията, които искате да създадете. Няма изисквания, за да започнете!

Многозадачност на приложението

Използвайте няколко приложения едновременно и изпълнявайте няколко задачи бързо и ефективно. Потребителите на приложението могат да отварят няколко SOTI Snap приложения и да превключват лесно между тях.

Характеристики
МаркаСОТИ

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече