Меню
Your Cart

SOTI ONE Platform

SOTI ONE Platform
SOTI ONE Platform помага за управление и контрол на мобилните устройства в бизнес среда. SOTI ONE Platform със своите революционни решения SOTI Snap, SOTI Central, SOTI MobiControl, SOTI Connect, SOTI Identity и SOTI XSight за мобилни и IoТ устройства.
  • Модел: SOTI ONE
  • Код: SOTI ONE
  • MPN: SOTI ONE

SOTI ONE Platform – свързва всичко!

Имате нужда от корпоративно мобилно решение, за да удовлетворите всички критично важни изисквания за мобилност за Вашия бизнес: разработване на приложения, управление на устройствата и тяхната безопасност, отстраняване на неизправности и разрешаване на проблеми с мобилните устройства в отдалечен режим, получаване на анализи за производителността на устройствата и управление на внедряването на IoT?

Корпоративната мобилност е от изключително важно значение за успеха на Вашия бизнес. Все повече служители имат нужда от мобилни устройства и приложения, за да работят.

Но мащабите на корпоративната мобилност и сложността на внедряването ѝ затрудняват изпълнението на задачите по управление и безопасност. И този проблем ще става все по-актуален заради интегрирането на IoT устройства.

Как да подобрите устройствата за своите служители и да бъдат използвани те максимално ефективно? Как да улесните разработването и внедряването на приложения, а също и да ги интегрирате към сървърните системи?

SOTI ONE Platform осигурява пълен контрол и проследяване на активите за всички мобилни устройства на работното място: смартфони, таблети, терминали за събиране на данни, баркод скенери, защитени устройства, индустриални принтери.

SOTI предоставя интегрирано решение за управление на корпоративната мобилност и IoT, създадено да реализира всички аспекти на Вашата мобилна стратегия за бизнеса и да го изведе на едно ново ниво.

SOTI ONE Platform – една платформа, която обединява всичко

Корпоративната мобилност никога досега не е оказва толкова голямо влияние върху бизнеса. Увеличава се количеството мобилно оборудване, вариантите и типовете устройства и операционни системи, а също и процентът на служителите, които работят от разстояние. Всичко това изисква бърз, надежден и безопасен инструмент за управление.

SOTI ONE Platform е интелигентно решение, признато от водещи световни компании, което позволява да намалите загубите и да оптимизирате процеса на управление на мобилните устройства в бизнеса си, а също и да намалите времето им на престой.

Помогнете си със SOTI ONE Platform за всичко: от разработване и внедряване на приложения до управление на корпоративната мобилност (EMM) и IoT, от разрешаване на проблеми с устройствата в отдалечен режим до събиране на информация и статистика за тяхната производителност.

Предимства на платформата SOTI ONE за Вашия бизнес

Епохата на настолните компютри свърши. На нейно място дойдоха мобилните технологии и IoT устройствата, които помагат да се улеснят дейностите в бизнеса. Както никога досега, компаниите имат нужда от решение, което може да поддържа стратегиите им за корпоративна мобилност – имат нужда от SOTI ONE Platform!

SOTI Snap – открийте в себе си таланта на разработчик

SOTI Snap е кръстосана платформа за разработка на мобилни приложения, създадена за бизнеса. То позволява на организациите да създават необходимите им мобилни приложения бързо и лесно.

С решението SOTI Snap не са Ви необходими специализирани ресурси – всеки човек може да създаде приложение, провлачвайки необходимите екстри. Това позволява на компаниите да създават прототипи, да доусъвършенстват и внедряват приложения само за няколко минути или за часове, а не за дни или седмици.

При създаването на мобилни приложения за Вашия бизнес SOTI Snap ще намали загубите Ви и ще опрости процеса на програмиране.

SOTI MobiControl – проверено управление на корпоративната мобилност

Благодарение на SOTI MobiControl можете значително да улесните управлението на корпоративната си мобилна среда (EMM). Сега можете да управлявате своите мобилни устройства безопасно, независимо от типа устройство, неговия форм-фактор и операционна система – SOTI MobiControl осигурява безопасност на информацията и управление на устройствата от различните производителите през целия им жизнен цикъл – от внедряването до края.

SOTI MobiControl решението също контролира и всички аспекти на корпоративната мобилност – от проследяване на физическите активи до управление на приложенията и съдържанието.

SOTI XSight – диагностичен анализ

Когато устройствата на терен излизат извън строя, SOTI XSight позволява да ги върнете към работа бързо, често още при първия контакт с техническата поддръжка.

SOTI XSight се интегрира със SOTI MobiControl и позволява да отстранявате проблеми с приложенията и с мобилните устройства бързо и лесно. Използвайки разширената диагностика и анализ, IT администраторите могат да повишат производителността на критично важната за бизнеса корпоративна мобилност и да намалят разходите за използването ѝ.

SOTI Connect – поемете управлението на IoT устройствата в свои ръце

SOTI Connect е решение за IoT, което осигурява управление на устройствата през целия им жизнен цикъл в компанията или организацията. Неговата гъвкава архитектура поддържа бързата интеграция и управлението на новите устройства, което позволява да се намали значително времето за реализиране на проекти с IoT оборудване.

Първата версия на SOTI Connect е ориентирана към управление и поддържане на специализирани принтери.

SOTI Identity – безопасен достъп до SOTI ONE Platform

SOTI Identity осигурява удобен и безопасен достъп до пакета от решения SOTI ONE. Този модул осигурява единен централизиран портал за авторизация на потребители (SSO) и управление на ниво достъп, позволявайки на компаниите да създават безпроблемни, интегрирани работни процеси за управление на мобилната среда.

SOTI Central – лесен път до SOTI ONE Platform

SOTI Central е онлайн общество, в което партньори и клиенти на SOTI получават възможност да си взаимодействат с експерти по продуктите, а също и с доставчици на свързани решения. Благодарение на това клиентите могат да използват корпоративната мобилност и IoT максимално ефективно.

SOTI ONE Platform улеснява мобилността на Вашия бизнес

Платформата SOTI ONE е една уникална платформа, лесна за използване, която позволява да решите всичките си задачи по отношение на управлението на корпоративната си мобилност.

SOTI ONE помага на бизнеса да контролира по-лесно мобилната среда, да намали разходите си и паузите в работата.

Платформата SOTI ONE, състояща се от 6 революционни продукта, помага на компаниите да не зависят от обособени програмни решения, да елиминират паузите в работния процес, да създават приложения по-бързо и ефективно, да управляват централизирано всичките си мобилни и IoT устройства и да анализират тяхната работа.

За да организирате корпоративната мобилност в бизнеса си, изберете SOTI!

Характеристики
МаркаСОТИ

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече