Меню
Your Cart

SOTI MobiControl

SOTI MobiControl
SOTI MobiControl е корпоративно решение за управление, проследяване, конфигуриране и внедряване на мобилни устройства в бизнес среда. Със SOTI MobiControl Вие ще сте винаги сигурни, че личните данни и бизнес информацията са напълно защитени и контролирани

Безопасно управление на устройствата с помощта на SOTI MobiControl

SOTI MobiControl е решение за управление на корпоративната мобилност (EMM), което позволява да управлявате и контролирате важни за бизнеса мобилни устройства, да проследявате текущата им конфигурация, производителността, а също и потенциалните рискове от нарушаване на безопасността за информацията и на другите политики на компанията.

  1. Разпространете приложенията на смартфоните
  2. Свържете и подгответе за работа новите таблетки
  3. Проследете местоположението на защитените си устройства
  4. Открийте и неутрализирайте рисковете за безопасността на IoT устройствата
  5. Защитете важната информация, която се съхранява на мобилните устройства
  6. Минимизирайте времето, в което устройства не работят, за да работят служителите Ви по-продуктивно

SOTI MobiControl е решение, разработено за всякакви устройства с всякакви форм-фактори, с всякаква операционна система и според всички изисквания за мобилност за Вашия бизнес.

Сега със SOTI XTreme Technology и SOTI XTreme Hub

SOTI MobiControl сега включва функцията SOTI XTreme Technology. Тази нова функция оптимизира ефективността на преноса на данни в отдалечени отдели на предприятието – складове, дистрибуторски центрове и търговски обекти, които се свързват с центъра само по връзки с ограничена пропускателна способност.

Функцията SOTI XTreme Technology позволява да намалите времето, необходимо за внедряването на приложения и данни в мобилни устройства от разстояние. Повишете ефективността на бизнеса си и нивото на удовлетвореност на клиентите си, като увеличите скоростта на пренос на данни с 10 пъти повече!

Вместо отделни Android устройства на различни места, хранилището SOTI Xtreme Hub си взаимодейства директно със SOTI MobiControl за преноса на информация и приложения. SOTI MobiControl дава команди на отделните устройства за получаването на обновявания непосредствено от SOTI Xtreme Hub.

Така намаляват съществено случаите, в които новите конфигурации и приложения се предават по ограничена мрежа. Това намалява времето за пренос на данни на много Android устройства с до 60%!

Възможностите на SOTI MobiControl

  1. Бързо и лесно внедряване на устройствата;
  2. Безопасно управление на приложения и съдържание;
  3. Предотвратяване на паузи в работата на мобилните устройства;
  4. С 10 пъти по-бърз пренос на данни.

SOTI MobiControl – функции и възможности

Управление за периода на целия жизнен цикъл на устройствата в организацията/компанията

Безопасността на мобилните устройства зависи от това колко надеждно е най-слабото звено. 

SOTI MobiControl е лесен инструмент за защита на мобилните устройства и за тяхното управление през целия им жизнен цикъл в компанията.

Бързо свързване и подготовка за работа

Трябва да подготвите колкото се може по-бързо мобилните устройства на служителите си за работа?

SOTI MobiControl поддържа различни методи за бърза регистрация и подготовка за работа, включително SOTI Stage, Apple DEP, Android Zero-Touch Enrollmenr, Samsung KME, Windows Autopilot и Zebra StageNow.

SOTI MobiControl за различните операционни системи

SOTI MobiControl работи с всякакви устройства във всякакви форми и с каквато и да е операционна система, включително Google Android, Apple iOS и macOS, Microsoft Windows и Linux.

SOTI MobiControl е решение, което ще Ви помогне да поддържате както остарелите мобилни устройства, така и най-новите IoT устройства.

Многофункционално IoT управление

За милиарди IoT устройства е необходим нов подход за управление и контрол на безопасността.

SOTI MobiControl е първото в отрасъла решение за управление на мобилни устройства на базата на Linux и интелигентните IoT устройства.

Безопасно управление на съдържанието

На служителите Ви, които работят на терен, им е необходим постоянен достъп до основни документи, данни и файлове на компанията във всяко време и навсякъде.

SOTI Hub и SOTI Surf са инструменти за безопасно управление на съдържание, които оптимизират производителността, позволявайки заедно с това да се спазват нормативните изисквания и вътрешните политики на компанията.

Гъвкаво управление на приложенията

Мобилните приложения са важна част от корпоративната бизнес мобилност.

SOTI MobiControl опростява управлението, внедряването на корпоративни решения и LOB приложения за среди с устройства с различни операционни системи. С помощта на пакети и профили можете да осигурите инсталирането на необходимите версии на приложенията за конкренти служители.

10 пъти по-бързи бизнес операции

При прехода към Android фирмите сега трябва да внедрят стотици мегабайти данни. В компаниите с разпределителна структура, в която има отдалечени търговки обекти, дистрибуторски центрове, а също и складове и производствени бази с нестабилна връзка към интернет, внедряването на приложения и обновяванията на операционните системи може да е проблем.

SOTI MobiControl предлага нови функции – SOTI XTreme Technology и SOTI XTreme Hub, които ще повишат ефективността при преноса на данни с над 10 пъти.

Гъвкава интеграция

Колкото повече мобилни устройства се използват във фирмата, толкова по-критичен за бизнеса става контролът и поддържането на изпълнението на политиките и конфигурациите за тях.

SOTI MobiControl използва различни режими за управление на мобилните устройства, включително BYIO (Bring Your Own Device), CYOD (Choose Your Own Device), COPE (Corporately Owned, Personally Enabled) и COBO (Corporately Owned, Business Only).

Детайлизиран мониторинг на производителността на SOTI MobiControl

С помощта на панела за състояние на работоспособността на системата SOTI MobiControl можете да прегледате в реално време или за последните 48 часа различни показатели, като дължина на опашката, време за обработване, използване на CPU, производителност и общото състояние на сървъра.

Използвайте данните и анализите, за да предприемете необходимите мерки за корекция на работата или за да избегнете фатални за бизнеса си проблеми с производителността.

Бързо обновяване на Zebra устройствата

Тъй като SOTI MobiControl вече поддържа Zebra FORTA (Firmware Over-the-Air, или „обновяване по въздух), това ще Ви позволи да намалите времето, необходимо за обновяване на Вашите Zebra устройства с помощта на операционната система Android и пакетите за безопасност LifeGuard.

SOTI MobiControl ще Ви помогне да обновите всичките си устройства от Zebra Technologies. Няма нужда да се свързвате с уебсайтове. Няма нужда да задавате ъпдейтите. Няма нужда да правите нещата ръчно.

Заздравете позициите на своя бранд!

Персонализирайте уеббрауза SOTI Surf за по-добро асоцииране с Вашия бранд, като добавите логотип и настроите необходимата цветова гама в интерфейса.

Можете да настроите блокиращ режим на еднозадачни устройства. Така ще можете да облекчите взаимодействието с корпоративните ресурси за своите клиенти.

Поддръжка на устройства с Android 11 в COPE режим

Свързването на Android 11 в режим COPE позволява да получите най-доброто от корпоративното устройство и служебното ползване: контролирани корпоративни приложения и информация, за да бъде работата продуктивна, а също и отделен достъп за важна лична информация.

SOTI MobiControl защитава конфиденциалните данни на компанията, няма как да се проследят или да се използват незаконно личните данни от устройството.

Това е възможност да се избегне използването на две отделни устройства, тъй като се използват две отделни портфолиа в рамките на едно устройство.

Характеристики
МаркаSOTI

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече