Меню
Your Cart

Таблети

Марка: Zebra Technologies Модел: ET80 Таблет
Защитен индустриален таблет с възможност за вграждане на баркод скенер – всичко, от което имате нужда!Работата на специалистите от службите за бързо реагиране, техническите специалисти по обслужване на местата за експлоатация и на работните производствени линии осигурява всичко, което е основополага..
Марка: Zebra Technologies Модел: XSLATE L10 Таблет
XSLATE L10 Таблет, Android, 10.1 inch, Wi-Fi, 4G LTE, NFCXSLATE с Android 8.1 Oreo е част от най-новата серия таблети – L10 на Zebra Technologies. Проектиран с обичайните размери за такъв тип мобилни устройства, таблетът е компактен, лек и удобен – подходящо решение за потребителите, на които им се ..
Марка: Zebra Technologies Модел: XPAD L10 Таблет
XPAD L10 Таблет с опция за вграждане на сканиращ модул, Android, 10.1 inch, Wi-Fi, 4G LTE, NFCXPAD с Android 8.1 Oreo е част от най-новата серия таблети L10 на Zebra Technologies, проектирани за приложение в сурови експлоатационни условия. Zebra таблетът работи безпроблемно както на закрито, така и..
Марка: Honeywell Модел: RT10W Таблет
Защитеният таблет с вграден сканиращ модул RT10W от Honeywell е създаден за оптимизирано управление на устройствата, лесен за използване и на много добра цена. Независимо дали сте ръководител, служител, мениджър или специалист в обслужването на клиенти, RT10W таблетът ще помогне в работния процес с ..
Марка: Honeywell Модел: RT10A Таблет
Защитеният таблет RT10A от Honeywell е лесен за усвояване, на добра цена е и поддържа технологии за оптимизирано управление на устройствата. RT10A Таблет с вграден сканиращ модул се вписва лесно във всякакви ежедневни работни процеси – подходящ е и за ръководители, и за служители, и за мениджъри, и ..
Марка: Zebra Technologies Модел: XBOOK L10 Таблет
XBOOK L10 Таблет, Android, 10.1 inch, Wi-Fi, 4G LTE, NFCXBOOK L10 лаптоп-таблет на производителя Zebra Technologies, с Android 8.1 Oreo, се отличава с иновативен 2 в 1 дизайн и е подходящ за употреба както на закрито в офис среди, така и на открито. Използва се основно в складове, производства, дис..
Марка: Zebra Technologies Модел: ET85 Таблет
ET85 надежден таблет с опция за вграждане на сканиращ модул, създаден за служители, от които зависи светът!Всеки ден ние зависим от служителите, които играят важна роля в нашия живот – от служителите за бързо реагиране, които защитават обществото ни, до групите за обслужване на терен, които поддържа..
Марка: Honeywell Модел: EDA71 Таблет
Най-добрият сред защитените бизнес таблети. Таблет EDA71 със 7-инчов екран е гъвкаво решение, подходящо за широк спектър от работни процеси в сферата на търговията на дребно, директните доставки, обслужването на терен, превозването и логистиката.Този таблет е с достатъчно голяма мощност, необходима ..
Марка: Honeywell Модел: EDA70 Таблет
EDA70 Таблет, Android, 7 inch, Wi-Fi, NFC, 4000 mAhНовият ScanPal EDA70 на Honeywell– здрав 7 inch таблет от корпоративен клас, осигуряващ свързаност в реално време през Wi-Fi или 4G мрежата, бързи възможности за улавяне на данни и високи нива на надеждност. EDA70 е лек и удобен, същевреме..
Марка: Zebra Technologies Модел: ET55 Таблет
ET55 Таблет с вграден сканиращ модул SE4750, Android, 10.1 inch дисплей с Corning Gorilla Glass, Wi-Fi, 4G LTE, NFC, 8700 mAh батерия..
Марка: Zebra Technologies Модел: ET51 Таблет
Zebra ET51 се отличава със здрава конструкция и устойчивост, тънък (2.5 см.) и лек за индустриален таблет (0.6 кг.), подходящ за използване при тежки условия на труд. Работи от -20° до 50°C. Намира основно приложение в складове за продажба на едро и дребно, в производство, транспорт, логистика, за и..
Марка: Zebra Technologies Модел: ET56 Таблет
Zebra ET56 се характеризира със здрава конструкция и устойчивост, тънък (2.5 см.) и лек за индустриален таблет (0.6 кг.), подходящ за използване при тежки условия на труд. Работи от -20° до 50°C. Предназначен за употреба основно в складове за продажба на едро и дребно, в производство, транспорт, лог..
Показани 1 от 19 | 19 (1 Страници)
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече