Меню
Your Cart

ZT410 Етикетен принтер, 203 dpi

ZT410 Етикетен принтер, 203 dpi
ZT410 Етикетен принтер, 203 dpi
Спрян от продажба
ZT410 Етикетен принтер, 203 dpi
ZT410 Етикетен принтер, 203 dpi

Zebra ZT410 Етикетен принтер, 203 dpi

Устойчив, лесен за интеграция и управление, с изцяло метална конструкция ZT410 на Zebra Technologies е предвиден за приложение в критични условия, основно в производство, транспорт и логистика, дистрибуционни центрове, в здравеопазването и др. Възможност за отдалечена видимост, управление и поддръжка на един или повече индустриални принтери посредством изборът на операционна система - Link-OS и DNA приложения. ZT410 e съвместим със софтуерите за управление SOTI и AirWatch. Лесна връзка с мобилни устройства чрез NFC технология.

ZT410 принтерът осъществява лесна връзка с мобилни устройства чрез NFC

Предлага гъвкави опции за свързване – Ethernet, Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11 ac, два слота за осъществяване на допълнителна комуникация (RFID) и USB Host порт за директно свързване с карта памет, скенер или клавиатура. Индустриалният принтер е 4 инчов със способност за принтиране на различен размер етикети (203 dpi, 300 dpi, 600 dpi). Някои от моделите вече разполагат с цветен LCD дисплей и интуитивен интерфейс, като известява за състоянието на устройството чрез три различни цвята (син, жълт и червен). ZT410 поддържа програмните езици EPL и ZPL.

Консумативите могат да бъдат наблюдавани по всяко време през страничен прозорец чрез който презареждането става бързо и лесно дори в обстановка с по-слаба светлина. 

Работрна температура за термотрансферен печат : 5° до 40° C; за термодиректен печат: от 0° до 40° C.

Характеристики
МаркаZebra Technologies
Метод на печатТермотрансферен, Термодиректен
Резолюция203 dpi
Широчина на печат (max)104 mm
ИнтерфейсиEthernet, USB, RS-232, Bluetooth
Интерфейси - опционалниWi-Fi, Parallel
Програмни езициZPL, EPL, XML
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече