Меню
Your Cart

220Xi4 Етикетен принтер, 203 dpi

220Xi4 Етикетен принтер, 203 dpi
220Xi4 Етикетен принтер, резолюция 203 dpi, Широчина на печат до 216 mm, метод на печат термотрансферен, термодиректен, Ethernet, USB 2.0, RS-232, Parallel, програмни езици ZPL, ZPL II, ZBI 2.1, гаранция 12 месеца

220Xi4 Етикетен принтер – високопроизводителен принтер с легендарно здрава конструкция и  качествен печат!

Етикетният принтер 220Xi4 от Zebra Technologies е за дългосрочна употреба и е добре познат със своята невероятно здрава конструкция, стабилно високо качество на печата, бърза скорост на работа, дълъг срок на служба и ненадмината надеждност при използване дори и в най-тежките условия.

Принтерът за етикети 220Xi4 на Zebra Technologies е предназначен за печат на етикети с ширина до 216 мм на контейнери за химикали, а също и за използване в други, най-различни условия. 

Създаден за работа. Всеки ден. Година след година.

Индустриалният етикетен принтер Zebra 220Xi4 е създаден на база на модели от предходни поколения и е снабден с всички необходими функции за повишаване на производителността и система за предупреждение за съкращаване на времето за престой. Към другите предимства на принтера можем да отнесем големия и удобен за използване преден панел, допълнителното настройващо меню за лесно управление на параметрите на принтера и поддържането на много езици.

Различните варианти на свързване с мрежата улесняват интеграцията на устройствата, а решенията ZebraLink™ позволяват принтерът да се управлява дистанционно.

Гарантирана възвращаемост на разходите с етикетен принтер 220Xi4

Стабилната работа на принтера за печат на етикети от Zebra Technologies 220Xi4 и дългият срок на служба позволяват да се намалят разходите за техническо обслужване и общата цена. Един модел принтер и широк асортимент от материали за етикети с различни размери – това е всичко, което Ви трябва за ефективно изпълнение на всякакви задачи, свързани с печата.

Няма да трябва да си закупувате няколко принтера за печат за различните типове етикети. Възможността да свържете безжично етикетния принтер 220Xi4 елиминира разходите, свързани с инсталирането на кабели при промени във физическата конфигурация на оборудването за изпълнението на задачите.

Безотказна и ефективна работа с 220Xi4 от Zebra

Здравата метална конструкция на принтера за етикети 220Xi4 и превъзходните показатели за производителност помагат за намаляване на паузите по време на работа. При изпълнение на критично важни задачи и в условия на денонощна работа всяка загубена минута води след себе си загуби.

Какви са предимствата на етикетен принтер 220Xi4?

  • Проверената и надеждна платформа Xi е създадена за денонощна ежедневна работа;
  • Здравият метален механизъм на печатащата глава осигурява превъзходно качество на печата за дълго време на експлоатация, което позволява да се намалят или изключат паузите в работата, свързани със смяна на печатащата глава;
  • Корпусът на принтера за етикети 220Xi4 защитава надеждно механизмите от попадане на прах и мръсотия, които могат да нарушат работата на принтера.

Къде е подходяща употребата на принтер за етикети 220Xi4?

  • В транспорта;
  • В търговията на дребно;
  • В производството.


Характеристики
МаркаZebra Technologies
Метод на печатТермотрансферен, Термодиректен
Резолюция203 dpi
Широчина на печат (max)216 mm
ИнтерфейсиEthernet, USB, RS-232, Parallel
Интерфейси - опционални802.11 b/g Wi-Fi
Програмни езициZPL, ZPL II, ZBI 2.1
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече