Меню
Your Cart

DS3508 Баркод скенер 2D, DPM

DS3508 Баркод скенер 2D, DPM

DS3508 Баркод скенер 2D, DPM от Zebra Technologies

Zebra Technologies прилага иновативна технология за улавяне на цифрови изображения в скенерите DS3508. Тя осигурява изключително бързо и точно заснемане на едномерни (1D) и двумерни (2D) баркодове, на изображения, както и на DPM (direct part marks). Ръчните четци са проектирани за работа в тежки индустриални условия, имат устойчива конструкция, изработени са, така че да бъдат защитени от прах и вода (IP65), и да работят нормално след изпускания върху бетон (до 2 m). DS3508 поддържат omni-directional scanning - независимо от ориентацията на баркода, четците го сканират.

DS3508 баркод четците предлагат извънредна скорост на сканиране

Устройствата са с мощен 624 MHz процесор, прочитането на 1D и 2D кодовете, независимо от техния размер и плътност, се случва в рамките на милисекунди. Специфичната технология за осветеност и сензорът, предоставящ бързина на заснемане, осигуряват изключителна толерантност на движение. За "прицелването" със скенера - при насочване на скенера се появява ярка лазерна точка в центъра, която спомага за бързото и точно прочитане на съответния баркод. Точката се наблюдава дори при наличието на ярка слънчева светлина.

DS3508 серията се състои от три модела

- DS3508-SR - поддържа четене на 1D и 2D баркодове, и правенето на снимки;
- DS3508-HD - оптимизиран за заснемане на всякакви 2D баркодове - както на стандартни, така и на много дребните 2D кодове, с висока плътност (High Density);
- DS3508-DP - поддържа функционалностите на горните два модела, като добавя и четенето на баркодове, отпечатани директно върху артикул (DPM).

Характеристики
МаркаZebra Technologies
ВидЖичен
Степен на защитаIP65
Работна температура-20°C до 50°C
ТехнологияImager (2D)
ИнтерфейсиUSB, RS-232, RS-485, KBW
Четене на кодове1D, 2D, DPM
Гаранция36 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Тагове: 2D скенер , imager , жичен , DPM
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече